No.1 Fabrikant & Oplossingsleverancier voor Ballonverlichting & Gebeurtenis Inflatables

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Over ons

Geschiedenis

Certifications
Van goede kwaliteit Opblaasbare verlichting decoratie voor verkoop
Van goede kwaliteit Opblaasbare verlichting decoratie voor verkoop
Customers Reviews
Ik had de aangezette lichten (behalve testende doeleinden nog), maar zij zijn een aardige grootte en schijnen vrij helder te zijn. Ik heb batterij in werking stelde lichten voor mijn projecten gezocht en deze schijnen als zij keurig zullen werken aangezien zij individueel zijn zodat kunt u gebruiken zoals weinigen of zo velen aangezien u wilt -

—— Lissete

Ontzagwekkend, aangezien wij spoedig het product ontvingen, testten wij wat van hen!!. werkelijk indrukwekkend. de kwaliteit is werkelijk goed.

—— Dimitri

Ik zette deze in mijn ballons van de cliëntenpartij die een grote klap waren. Gewerkte groot voor wat ik nodig had. Ik zal absoluut deze opnieuw voor andere gebeurtenissen worden.

—— Marjorie

Ontzagwekkende toevoeging aan een partij! Deze waren groot! Iedereen hield van hen! Gewerkte perfect, makkelijk te gebruiken!

—— Anastasia

Ik ben online Chatten Nu

Hafe International Limited

1 2 3 4 5 6
Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited
fabriek house2 Hoofdproduct

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HAFE
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 90% - 100%

Hafe internationale beperkte geschiedenis voor Opblaasbare verlichtingszaken

 

Tegenwoordig elke stap van HAFE--het opblaasbare verlichtings bedrijfssucces is met uw steun. dank u zeer!
Wij koesteren het lot van onze gemeenschappelijke ontwikkeling en hoop om meer te doen voor u in nieuwe 2018!

 

2017 winnen de best-selling producten van de wereld in dozens landen en gebieden, een goede reputatie in internationale markt, en handelaars op vele landen en gebieden ontwikkeld.

 

Maart 2017 ging in de wereldberoemde gouden lichte basis van de groepsleverancier, en voerde met succes 2 partijen goederen uit, tot dusver gevestigde relaties en samenwerking met wereldberoemde dozens bedrijven is geweest.

 

November 2016 vormden wij strategische allianties en behulpzame relaties met sommige prima binnenlandse ondernemingen die verscheidene decennia van succesvolle ervaring hebben. en gezet in productie, opblaasbare de verlichtingsdecoratie van de verkooptechniek, de verlichting van de de industriewerkplek, zodat om een binnenlandse krachtige leverancier van de diverse soorten opblaasbare verlichting en een provider van geïntegreerd de dienstprogramma te worden.


2015 ontwikkelt het verdere begin van het Bedrijfr&d team zon-Reeksen, Parelreeks, Musereeks, de opblaasbare verlichting van de maanreeks… en andere nieuwe producten met succes, consolideerden vanaf dat moment verder onze mogelijkheden one-stop te verstrekken oplossingen voor klanten rond de wereld verlicht.

 

December 2013 Wuxi-gevestigde begon de fabriek, de internationale markt voor klanten over de hele wereld in te gaan.

 

Juli 2012 ontwikkelde het Onderzoekteam een ballon van de halogeenverlichting en RGB Geleide aanstekende ballon die geschikt voor diverse speciale gelegenheden met succes. verrijkte verder de productregel.

 

Januari 2012 Een andere stichter die van HAFE beperkt Internationaal hetzelfde verbonden ideaal en achtervolging die heeft, hun respectieve markt de gebruiken, technologie, die bijkomende voordelen op de markt brengen, opstellingsteam.

 

Juni 2009 Één van de stichters van het bedrijf ging in het opblaasbare verlichtingsgebied, vertrouwd later met de verwante industrieën, vastbesloten om een betrouwbaardere, milieu, economische opblaasbare verlichting in de markt voor gebruikers te verstrekken.

Contactgegevens
Hafe International Limited

Contactpersoon: Fennie

Tel.: 13656194224

Fax: 86-0510-85163211

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)