No.1 Fabrikant & Oplossingsleverancier voor Ballonverlichting & Gebeurtenis Inflatables

Producten
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Bedrijfnieuws
Thuis

Hafe International Limited

Certifications
China Hafe International Limited certificaten
China Hafe International Limited certificaten
Customers Reviews
Ik had de aangezette lichten (behalve testende doeleinden nog), maar zij zijn een aardige grootte en schijnen vrij helder te zijn. Ik heb batterij in werking stelde lichten voor mijn projecten gezocht en deze schijnen als zij keurig zullen werken aangezien zij individueel zijn zodat kunt u gebruiken zoals weinigen of zo velen aangezien u wilt -

—— Lissete

Ontzagwekkend, aangezien wij spoedig het product ontvingen, testten wij wat van hen!!. werkelijk indrukwekkend. de kwaliteit is werkelijk goed.

—— Dimitri

Ik zette deze in mijn ballons van de cliëntenpartij die een grote klap waren. Gewerkte groot voor wat ik nodig had. Ik zal absoluut deze opnieuw voor andere gebeurtenissen worden.

—— Marjorie

Ontzagwekkende toevoeging aan een partij! Deze waren groot! Iedereen hield van hen! Gewerkte perfect, makkelijk te gebruiken!

—— Anastasia

Ik ben online Chatten Nu

Hafe International Limited

1 2 3 4 5 6
Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited
fabriek house2 Hoofdproduct
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HAFE
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 90% - 100%

HAFE-Beperkt Internationaal (HAFE) is een gespecialiseerde fabrikant en een globale exporteur voor Speciale Verlichting, Inflatables en Electricals, Materiaal & Hulpmiddelen in kwestie.

 

De Wetenschap en de Technologieco. Ltd van Wuxifenigal is de Beperkte holding van HAFE-Internationaal.

 

China Hafe International Limited Bedrijfsprofiel 0

ONZE VISIE

- een succesvolle innovatieve fabrikant en een leverancier voor speciale verlichting en inflatables met voordelige hardware zijn gebruikte voor zowel gebeurtenissector als selecteerde de industrieën in wereldmarkt.

ONZE OPDRACHT

- om kwaliteits speciale verlichting, inflatables en relavanet elektroproducten, materiaal & hulpmiddelen te verstrekken aan onze cliënten en welomlijnde markteisen te vervullen die wij hebben gediend voor.

 

Gevestigd begin 2008, begon HAFE van een B2B-bedrijfsentiteit, die productiemiddelen in een lijst van industriesectoren integreerde inbegrepen maar niet die tot gelijkaardige verlichting, electricals, machines, logisitic materiaal, water enz. worden beperkt. Onder hen, waren aansteken en de elektrozaken typisch van wat wij meestal in, door niet alleen OEM productie, maar ook gedeeltelijk en geleidelijk aan productieverschuiving in onze eigen faciliteiten of onder onze supervisie werden geconcentreerd.

 

China Hafe International Limited Bedrijfsprofiel 1

 

Vanaf 2010, trokken nieuwe zaken - inflatables - onze aandacht, vooral die types die in diverse Gebeurtenisindustrieën worden gebruikt aan. Het resultaat van onze opblaasbare zaken samen met sommige innovatieve ideeën vonkte van recentste verlichtingstechnologieën en het voordoen vanzich eisen in revelant markt was de generatie van onze totaal nieuwe, unieke en speciale opblaasbare gebeurtenisverlichting en industriële verlichtingszaken.

 

In jaar 2013, nam HAFE zijn huidige naam BtCoops.com als belangrijkste afdeling van de bedrijfondernemingen op.

 

China Hafe International Limited Bedrijfsprofiel 2

 

Vandaag, HAFE - BtCoops.com-ondernemingen omvat 4 primaire categorieën - Speciale Verlichting, Inflatables, Electricals en Materiaal & Hulpmiddelen. En de opblaasbare verlichtingsballons zijn speciale productopstelling die ons van onze tegenhanger verschillend maakt.

China Hafe International Limited Bedrijfsprofiel 3

Marktsegment

Hieronder is het primaire marktsegment ons product voor dient:

 

  • - Gebeurtenis
  • - Film & TV
  • - Architectuur
  • - Bouw
  • - Industrie
  • - Veiligheid & Redding
  • - Openluchtactiviteit

China Hafe International Limited Bedrijfsprofiel 4

 

Wereldmarkt

Onder kaart toont waar onze producten worden gebruikt:

Onze Wereldmarktdekking

 

Contacteer ons

China Hafe International Limited Bedrijfsprofiel 6

 

Contactgegevens
Hafe International Limited

Contactpersoon: Fennie

Tel.: 13656194224

Fax: 86-0510-85163211

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)