Bericht versturen
aboutus

Hafe International Limited

Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited
1 2 3 4 5
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken: HAFE
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 90% - 100%
Ongeveer ons
Inleiding

HAFE-Beperkt Internationaal (HAFE) is een gespecialiseerde fabrikant en een globale exporteur voor Speciale Verlichting, Inflatables en Electricals, Materiaal & Hulpmiddelen in kwestie.

 

De Wetenschap en de Technologieco. Ltd van Wuxifenigal is de Beperkte holding van HAFE-Internationaal.

 

China Hafe International Limited Bedrijfsprofiel 0

ONZE VISIE

- een succesvolle innovatieve fabrikant en een leverancier voor speciale verlichting en inflatables met voordelige hardware zijn gebruikte voor zowel gebeurtenissector als selecteerde de industrieën in wereldmarkt.

ONZE OPDRACHT

- om kwaliteits speciale verlichting, inflatables en relavanet elektroproducten, materiaal & hulpmiddelen te verstrekken aan onze cliënten en welomlijnde markteisen te vervullen die wij hebben gediend voor.

 

Gevestigd begin 2008, begon HAFE van een B2B-bedrijfsentiteit, die productiemiddelen in een lijst van industriesectoren integreerde inbegrepen maar niet die tot gelijkaardige verlichting, electricals, machines, logisitic materiaal, water enz. worden beperkt. Onder hen, waren aansteken en de elektrozaken typisch van wat wij meestal in, door niet alleen OEM productie, maar ook gedeeltelijk en geleidelijk aan productieverschuiving in onze eigen faciliteiten of onder onze supervisie werden geconcentreerd.

 

China Hafe International Limited Bedrijfsprofiel 1

 

Vanaf 2010, trokken nieuwe zaken - inflatables - onze aandacht, vooral die types die in diverse Gebeurtenisindustrieën worden gebruikt aan. Het resultaat van onze opblaasbare zaken samen met sommige innovatieve ideeën vonkte van recentste verlichtingstechnologieën en het voordoen vanzich eisen in revelant markt was de generatie van onze totaal nieuwe, unieke en speciale opblaasbare gebeurtenisverlichting en industriële verlichtingszaken.

 

In jaar 2013, nam HAFE zijn huidige naam BtCoops.com als belangrijkste afdeling van de bedrijfondernemingen op.

 

China Hafe International Limited Bedrijfsprofiel 2

 

Vandaag, HAFE - BtCoops.com-ondernemingen omvat 4 primaire categorieën - Speciale Verlichting, Inflatables, Electricals en Materiaal & Hulpmiddelen. En de opblaasbare verlichtingsballons zijn speciale productopstelling die ons van onze tegenhanger verschillend maakt.

China Hafe International Limited Bedrijfsprofiel 3

Marktsegment

Hieronder is het primaire marktsegment ons product voor dient:

 

 • - Gebeurtenis
 • - Film & TV
 • - Architectuur
 • - Bouw
 • - Industrie
 • - Veiligheid & Redding
 • - Openluchtactiviteit

China Hafe International Limited Bedrijfsprofiel 4

 

Wereldmarkt

Onder kaart toont waar onze producten worden gebruikt:

Onze Wereldmarktdekking

 

Contacteer ons

China Hafe International Limited Bedrijfsprofiel 6

 

Geschiedenis

Hafe internationale beperkte geschiedenis voor Opblaasbare verlichtingszaken

 

Tegenwoordig elke stap van HAFE--het opblaasbare verlichtings bedrijfssucces is met uw steun. dank u zeer!
Wij koesteren het lot van onze gemeenschappelijke ontwikkeling en hoop om meer te doen voor u in nieuwe 2018!

 

2017 winnen de best-selling producten van de wereld in dozens landen en gebieden, een goede reputatie in internationale markt, en handelaars op vele landen en gebieden ontwikkeld.

 

Maart 2017 ging in de wereldberoemde gouden lichte basis van de groepsleverancier, en voerde met succes 2 partijen goederen uit, tot dusver gevestigde relaties en samenwerking met wereldberoemde dozens bedrijven is geweest.

 

November 2016 vormden wij strategische allianties en behulpzame relaties met sommige prima binnenlandse ondernemingen die verscheidene decennia van succesvolle ervaring hebben. en gezet in productie, opblaasbare de verlichtingsdecoratie van de verkooptechniek, de verlichting van de de industriewerkplek, zodat om een binnenlandse krachtige leverancier van de diverse soorten opblaasbare verlichting en een provider van geïntegreerd de dienstprogramma te worden.


2015 ontwikkelt het verdere begin van het Bedrijfr&d team zon-Reeksen, Parelreeks, Musereeks, de opblaasbare verlichting van de maanreeks… en andere nieuwe producten met succes, consolideerden vanaf dat moment verder onze mogelijkheden one-stop te verstrekken oplossingen voor klanten rond de wereld verlicht.

 

December 2013 Wuxi-gevestigde begon de fabriek, de internationale markt voor klanten over de hele wereld in te gaan.

 

Juli 2012 ontwikkelde het Onderzoekteam een ballon van de halogeenverlichting en RGB Geleide aanstekende ballon die geschikt voor diverse speciale gelegenheden met succes. verrijkte verder de productregel.

 

Januari 2012 Een andere stichter die van HAFE beperkt Internationaal hetzelfde verbonden ideaal en achtervolging die heeft, hun respectieve markt de gebruiken, technologie, die bijkomende voordelen op de markt brengen, opstellingsteam.

 

Juni 2009 Één van de stichters van het bedrijf ging in het opblaasbare verlichtingsgebied, vertrouwd later met de verwante industrieën, vastbesloten om een betrouwbaardere, milieu, economische opblaasbare verlichting in de markt voor gebruikers te verstrekken.

Dienst

Wij zijn originele fabrikant en onze ondernemingen wijzen op onze opdracht om hoogte - kwaliteitsproducten en de dienstoplossingen aan de markt te verstrekken die wij hebben gediend, wat hoofdzakelijk vier organische secties integreert: Specialiteitverlichting, Inflatables, Electricals, Materiaal & Hulpmiddelen.

 

BEDRIJFScategorieën

 

 • SPECIALE VERLICHTING: onze productopstelling omvat een brede serie van speciale lijst en variaties van verlichtingsvormen, materialen, lichtbronnen, toepassingen enz.
  Er zijn 3 belangrijke sectoren van onze verlichtings bedrijfseenheid: De speciale Ballon steekt, Opblaasbare verlichtingsproducten - decoratie & verlichting, en Conventionele verlichting voor speciale markt aan.
 •  
 • INFLATABLES: de opblaasbare productzaken zijn één van de twee belangrijke bedrijfssecties wij worden geconcentreerd op. Onze productopstelling omvat sommige subcategorieën: Inflatables voor gebeurtenis, het beschutten, tijdelijk huisvestingsdoel, de industrieën enz.
 •  
 • ELECTRICALS: onze productopstelling omvat een brede serie van speciale elektro en eletronic producten enz. Zij zijn normaal voorgenomen voor supplementair gebruik met onze verlichting of inflatables. Er zijn verscheidene subsectors in onze elektroopstelling: Voeding en controle, Electr, veiligheid, Luchtcontrole en Kabels & draden enz.
 •  
 • MATERIAAL & HULPMIDDELEN: het materiaal & de hulpmiddelen omvatten functioneel materiaal, hardware, vervoergeval, hulpmiddelen, die hoofdzakelijk voor gebeurtenis, film & TV, de industrieën, veiligheid en redding enz. zijn.
 •  

Ons Team

ONS TEAM
 
De teambouw is het geheim die onze bedrijf het groeien houden. De mensen zijn de belangrijkste activa aan het bedrijf.
 
Een professioneel ontwerpteam groeit samen met de ontwikkeling van het bedrijf. De meer en meer innovatieve concepten komen hun geaccumuleerde ervaring en uitstekende vaardigheden naar voren. Ook, met de bekwame en geavanceerde productietechnologie, divers van nieuw product komen de ideeën in werkelijkheid.
 
Opblaasbaar is een innovatief concept, concentreerden wij ons op de diverse populaire opblaasbare decoratie en het vermaak, houden altijd verder ons tempo met de nieuwste internationale elementen van gebeurtenissendecorlation en gaan gebruiken hen op onze opblaasbare design.match met het ontwerp.
 

China Hafe International Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Contactgegevens