No.1 Fabrikant & Oplossingsleverancier voor Ballonverlichting & Gebeurtenis Inflatables

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis Over ons

Dienst

Certifications
Van goede kwaliteit Opblaasbare verlichting decoratie voor verkoop
Van goede kwaliteit Opblaasbare verlichting decoratie voor verkoop
Customers Reviews
Ik had de aangezette lichten (behalve testende doeleinden nog), maar zij zijn een aardige grootte en schijnen vrij helder te zijn. Ik heb batterij in werking stelde lichten voor mijn projecten gezocht en deze schijnen als zij keurig zullen werken aangezien zij individueel zijn zodat kunt u gebruiken zoals weinigen of zo velen aangezien u wilt -

—— Lissete

Ontzagwekkend, aangezien wij spoedig het product ontvingen, testten wij wat van hen!!. werkelijk indrukwekkend. de kwaliteit is werkelijk goed.

—— Dimitri

Ik zette deze in mijn ballons van de cliëntenpartij die een grote klap waren. Gewerkte groot voor wat ik nodig had. Ik zal absoluut deze opnieuw voor andere gebeurtenissen worden.

—— Marjorie

Ontzagwekkende toevoeging aan een partij! Deze waren groot! Iedereen hield van hen! Gewerkte perfect, makkelijk te gebruiken!

—— Anastasia

Ik ben online Chatten Nu

Hafe International Limited

1 2 3 4 5 6
Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited Hafe International Limited
fabriek house2 Hoofdproduct

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : HAFE
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 90% - 100%

Wij zijn originele fabrikant en onze ondernemingen wijzen op onze opdracht om hoogte - kwaliteitsproducten en de dienstoplossingen aan de markt te verstrekken die wij hebben gediend, wat hoofdzakelijk vier organische secties integreert: Specialiteitverlichting, Inflatables, Electricals, Materiaal & Hulpmiddelen.

 

BEDRIJFScategorieën

 

  • SPECIALE VERLICHTING: onze productopstelling omvat een brede serie van speciale lijst en variaties van verlichtingsvormen, materialen, lichtbronnen, toepassingen enz.
    Er zijn 3 belangrijke sectoren van onze verlichtings bedrijfseenheid: De speciale Ballon steekt, Opblaasbare verlichtingsproducten - decoratie & verlichting, en Conventionele verlichting voor speciale markt aan.
  •  
  • INFLATABLES: de opblaasbare productzaken zijn één van de twee belangrijke bedrijfssecties wij worden geconcentreerd op. Onze productopstelling omvat sommige subcategorieën: Inflatables voor gebeurtenis, het beschutten, tijdelijk huisvestingsdoel, de industrieën enz.
  •  
  • ELECTRICALS: onze productopstelling omvat een brede serie van speciale elektro en eletronic producten enz. Zij zijn normaal voorgenomen voor supplementair gebruik met onze verlichting of inflatables. Er zijn verscheidene subsectors in onze elektroopstelling: Voeding en controle, Electr, veiligheid, Luchtcontrole en Kabels & draden enz.
  •  
  • MATERIAAL & HULPMIDDELEN: het materiaal & de hulpmiddelen omvatten functioneel materiaal, hardware, vervoergeval, hulpmiddelen, die hoofdzakelijk voor gebeurtenis, film & TV, de industrieën, veiligheid en redding enz. zijn.
  •  
Contactgegevens
Hafe International Limited

Contactpersoon: Fennie

Tel.: 13656194224

Fax: 86-0510-85163211

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)